Bara en snabbis...

...förlåt för dålig uppdatering, jag vet att det finns en del som följer oss enbart via bloggen som säkert vill veta hur vi har det och jag kan meddela att vi har det toppen!!! Nova har blivit utskriven ifrån sjukhuset och vi bor numera hela familjen hemma!!! Novas mat tuffar på i långsam takt hela dygnet runt för att minska risken för kräkningar och de senaste två dygnen har varit helt kräkfria, yeey!! Nu har vi det fantastiskt och tyvärr så glömmer jag bort att blogga i allt familjemys och härliga vädret. Men nu behöver ni i alla fall inte vara oroliga att det har hänt något, vi är alla hemma och mår bra =)
 

Veterantåg

Söndasplanen var att åka upp till Dala-Floda för att åka veteranbuss ut till en räls där man fick åka lite veterantåg för en liten peng. Thelise som älskar tåg var exalterad och tjatade om tåget hela vägen dit, det skulle även avslutas med traktor utställning på "parken". En toppenplan tyckte vi.
 
min mamma bor i Dala-floda så skulle vi svänga in hos henne och äta en risifrutti innan vi begav oss vidare. Väl där hade Thelise så roligt att hon inte ville åka något tåg längre, vi försökte locka med henne att åka flera gånger då vi tror att hon verkligen skulle gilla det. Men nej hon ville vara hemma hos mormor och leka, så sagt och gjort.
 
Min vän Anna och hennes kille Martin som är i Dalarana på besök kom förbi och fikade. Fikan blev lång och övergick till att det var matdags så det blev ett besök på pizzerian hela gänget. Efter pizzan for vi vidare till Nickes familj på födelsedagsfika då hans lillebror fyller år idag. En sjukt onyttig dag fysiskt, men en härlig dag psykiskt =)
 
Nova har även idag ökat på sin dos mat i knappen och inte spytt en enda gång!! Bra där, fortsätt så.
 

RSS 2.0