Bergochdalbana

Livet kan svänga om en bergochdalbana och känslorna med det. Efter det senaste inlägget som präglades av sorg och saknad har vi fått ett besked som gjort oss överlyckliga.
Novas tumör i magen är GODARTAD!!
 
Vad som ska göras nu vet vi inte riktigt, men vi vet att detta var det bästa bästa bästa som kunde hända. Lilla lilla Nova min. Du är en sann hjälte, du är verkligen värd att få det här goda beskedet. 
 
 
Vi firade med förmiddagsfika hemma hos Erik och Malin. Malins mamma och syster som är i dalarna på besök hade bakat en hallonkaka och vaniljsås som det bjöds på och fyyy farao vad gott det var.
 
Sen gick vi ner till Novas dagis för att hälsa på hennes fröknar som hon saknat så under den månade hon har legat på sjukhus och för att berätta den goda nyheten för dem. De verkade jätteglada över att se henne med och de förklarade att de saknat henne också, även barnen ville komma ut för att hälsa på Nova.
 
Just nu är vi tillbaka på lasarettet för det nattliga droppet, det har numera startats en utredning på de kramper hon har som leder fram till kräkningarna och vi hoppas kunna få bukt på de problemen. Det förväntas inte gå allt för snabbt då det är neurologbrist just nu, men den som väntar på något gott....
 
Fortsättning följer.

Kommentarer
Postat av: Ninna

Det är verkligen ett toppen besked att tumören är godartad.
Hoppas att problemen med kräkningarna snart är avhjälpta så att ni får komma hem på heltid.
Jag läser bloggen varje dag och följer varje steg.
Kramar i mängder till Dig älskade Nova och hela familjen.

2012-06-29 @ 07:12:20
URL: http://ninna-b.bloggplatsen.se
Postat av: Vickan

Lättnad!

2012-07-05 @ 08:41:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0